בשנת 2008 נחשף אושרי לעולם הגבינות על ידי חבר ילדות שלו ולקונספט דוכן המעדנייה הראשון אשר מנה מגוון גבינות בוטיק ישראליות לצד מטבלים ושאר מוצרי מעדניה
שירות, טריות, חדשנות, איכות, חוויה, מעדניה, אווירה, מן האדמה. הסיפור שלנו במן האדמה מתחיל באהבה אמיתית לבני אדם וגבינות. אנו שואפים להעניק חוויה אישית וייחודית לכלל לקוחותינו תוך כדי שמירה על איכות מותגים גבוהה
התשוקה לתחום הפכה ליותר מתחביב ואחרי מסע לימודי לתוך עולם הגבינות התפתחה מן האדמה לרשת דוכני מעדניה בפריסה ארצית בזכות ההון האנושי שלה לאורך כל הדרך
האהבה של מן האדמה למותגים כחול לבן התגברה והחיבור למחלבות ישראליות ויצרנים מקומיים נהיה טבעי, פורה ויצרני
השקת מועדון לקוחות מן האדמה
מבצעים, הטבות והנחות, צבירה של חמישה אחוז בכל קנייה ומעל חמש עשרה אלף חברים!
השקת הסניף הראשון, סניף פולג.
בעקבות זיהוי מגמה של תרבות צריכת גבינות המגיעה יותר מאירופה, השיקה מן האדמה את סניף קונספט המעדנייה הראשון
ארבע מאות סוגי גבינות, שלוש מאות סוגי יינות ומוצרי מעדניה מפתיעים אשר מוגשים לכולם במחירים סבירים ומקנים תרבות צריכה של מוצרי פרימיום על בסיס שבועי
השקת המותג הפרטי
טחינה וחלבה, ממרחים ומטבלים, קונפיטורות ושמן זית, חמאות וגבינות, מן האדמה מציגה מותג פרטי במתכונים מסורתיים ובלעדיים, סל מעדניה חסכוני, מדליק בנראות ונוח למשתמש
סומלייר, שמנו לב שהגבינות של מן האדמה היוו בן זוג מושלם ליינות ישראלים ומשובחים
מן האדמה נכנסה בדלת עולמות היין ואוצרותיו, חיבור טבעי בין יין מושלם לגבינות משלימות
השקת סניף כפר סבא
זכיין ראשון לרשת
הקמת בית מן האדמה
בית חם לסחר הוגן עבור זכייני החברה
מן האדמה הפכה להיות מותג אהוב בנוף הישראלי, בכדי לחגוג זאת התחדשנו בלוגו חדש ומרענן וחנות און ליין חדשה בכדי שנוכל להגיע לכמה שיותר לקוחות מרוצים
הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מדי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זה האור שבנו – לא האפלה שבתוכנו – שמפחיד אותנו יותר מכל. אנחנו שואלים את עצמנו, איזו זכות יש לי להיות מבריק, מוכשר ואהוב? למען האמת, איזו זכות יש לנו לא להיות? ככל שניתן לברק שלנו להאיר אנחנו מעניקים, בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמונו, ככל שנשתחרר מהפחדים שלנו, נוכחותנו תשחרר אחרים
'מריאן ויליאמסון'
'אם אנו קשורים זה לזה נפגשנו כעת'