קיש גבינות ובטטה
₪35.00
ליח'(קוטר13ס"מ)
נחמד לדעת
'אפוי קפוא'
הופכים את המטבח הביתי למאפייה
טכנולוגיה בה המוצר נאפה כתשעים אחוזים אצלנו
ונכנס למקפיא לפריז במעלות מאוד נמוכות ששומרות על טריותו ואיכותו
את העשרה אחוז הנותרים של האפייה אנו אופים בבית,
המלצת השף לחמם בתנור למשך 5 עד 7 דקות בחום של
155עד 165 מעלות צלזיוס
והנה קיבלנו מוצר שזה הרגע יצא מהמאפייה
אולי תאהב גם
פטוצ'יני 'דלה קאזה'
₪34.00
ליח'(450ג')
סלמון אפוי על גחלים
₪22.90
ל100ג'( משקל יח' בין 250-300ג')
טונה מעושנת בוואקום
₪22.90
ל100ג'(יח'כ200ג')