פאי בטטה וגבינות דלא קזה
₪75.00
ליח'(קוטר 20 ס'מ כ650ג')
נחמד לדעת
פאי בטטה וגבינות מעולה בקוטר 20 ס"מ-יש להוציא את הפאי מהקופסה, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור חם בטמפרטורה של 180-200 מעלות, למשך כ-20 דקות. לאחר מכן, יש לחמם עוד כחמש דקות נוספות ללא כיסוי כדי לקבל פריכות מושלמת.
מתאים לאירוח, ארוחה חלבית ומתי שבא לכם להתפנק
אולי תאהב גם
קיש עגבניות ובולגרית
₪37.00
ליח'(קוטר13ס"מ)
קיש גבינות ותרד
₪37.00
ליח'(קוטר13ס"מ)
קיש תרד גדול
₪54.00
ליח'(קוטר 20ס'מ)